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1-800-461-SOUP(7687)

Recettes

Mixed Berry Tarts

Fabriqué avec:

Bakery

Pepperidge Farm Puff Pastry Sheets

There's no limit to what you can do.  Strudels and fruit flans, pot pies, Wellingtons and quiche.  You are limited only by your imagination.

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Tip

Tip: Substitute frozen berries if fresh berries are unavailable. If using frozen berries, thaw completely, discarding excess liquid, before mixing with sugar, cornstarch and cinnamon.

Faits Nutritionnels

Portion
Quantité Par Portion
Calories 200
% Valeur Quotidienne
Lipides Totale 8g
12%
Lipides Saturée g
0%
Cholestérol 20mg
7%
Sodium 105mg
4%
Glucides Totaux 29mg
10%
Fibre Alimentaire 3g
12%
Protéine 3g
6%
Vitamine A %
Vitamine C %
Calcium 2%
Fer %

Temps Total

50 min.

Servir et Taille

1

Celebrate the best of summer produce with these tarts. Crisp Puff Pastry is the perfect foil for the filling that just oozes with fresh berry flavour.

Faits Nutritionnels

Faits Nutritionnels

Portion
Quantité Par Portion
Calories 200
% Valeur Quotidienne
Lipides Totale 8g
12%
Lipides Saturée g
0%
Cholestérol 20mg
7%
Sodium 105mg
4%
Glucides Totaux 29mg
10%
Fibre Alimentaire 3g
12%
Protéine 3g
6%
Vitamine A %
Vitamine C %
Calcium 2%
Fer %
Estimez votre profit

Étape 1
Bénéfice par portion

- =

Entrez le coût de la soupe et les frais de garniture pour obtenir le coût par bol de soupe.

Étape 2
Bénéfice par repas

× =

Entrez le prix de vente par bol et votre bénéfice pour chaque bol est calculé en fonction de l'étape 1.

Étape 3
Bénéfice par jour

× =

Entrez le nombre de bols que vous servez généralement chaque jour et le nombre de jours par semaine où vous êtes ouvert (ou servez cette soupe). Les bénéfices seront calculés à l'aide de vos chiffres des étapes 1 et 2.

Par exemple seulement. Vos résultats financiers peuvent varier. Les exemples financiers ne sont en aucun cas une prévision ou une garantie de la performance des ventes.

Ingrédients Poids Mesure Instructions

Ingrédients et instructions

Ingrédients Poids Mesure Instructions
Ingrédients Poids Mesure
Poids Mesure
blueberries 1 1/2 cups 375  mL
quartered strawberries 1 1/2 cups 375  mL
raspberries 1 1/2 cups 375  mL
granulated sugar 1/2 cup 125  mL
cornstarch 1/4 cup 60  mL
ground cinnamon 1/2 tsp mL
2. Toss blueberries, strawberries and raspberries with sugar, cornstarch and cinnamon in a large bowl; let sit for 10 minutes.
Ingrédients Poids Mesure
Poids Mesure
Egg
Water 1 tbsp 15  mL
3. Meanwhile, whisk together egg and water. Set aside. Cut out six 4 1/2-inch (11 cm) circles from each sheet of pastry. Transfer rounds to prepared baking sheets. Brush each round with egg wash. Using a paring knife, score a line about 1/4-inch (5 mm) inside the edge of each round.
Ingrédients Poids Mesure
Poids Mesure
Pepperidge Farm® Puff Pastry, thawed but still cold 2 sheets sheets
4. Place 1/4 cup (60 mL) berry mixture on top of each round, keeping the filling inside the score marks. Bake for 20 to 25 minutes or until pastry is golden brown. Let cool.
Ingrédients Poids Mesure
Poids Mesure
icing sugar 1 tbsp 15  mL
5. Dust with icing sugar.
1. Preheat oven to 375°F (190°C). Line two baking sheets with parchment paper; set aside.

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